Ingrediënten

1/2 kopje Valle del Sole Popcorn mais
1 el rijstolie
1/2 kopje fijn geraspte cheddar
1/2 limoen en wat rasp van de schil
handje fijn gemalen rozemarijn
1 tl uienpoeder

Bereidingswijze

Verhit wat rijstolie in een pan met dikke bodem, voeg hier de maïskorrels en fijn gemalen rozemarijn aan toe. Zorg dat er niet meer dan één laag korrels de bodem bedekt.
Doe de deksel op de pan en wacht totdat je de popcorn hoort poppen.
Meng daarnaast de halve citroen met een kwart kopje fijn geraspte cheddar en uienpoeder. Sprenkel hier wat geraspte citroenschil doorheen.
Is de popcorn inmiddels gepoft? Laat deze dan eerst een beetje afkoelen alvorens je hier je zelfgemaakte kaasmengsel doorheen gooit.

Tip

Pof wat zout, knoflook of grove zwarte peper mee

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten