Ingrediënten

400 gr Valle del Sole witte bonen
250 gr tomaten
5-6 gedroogde tomaatjes
1 rode ui
2 el rijstolie
citroensap van 1/2 citroen
1 el mosterd
verse peterselie
zout en peper

Bereidingswijze

Bereid de witte bonen volgens instructie op de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de ui in ringen, de tomaten in parten en de gedroogde tomaten in stukjes.
Doe vervolgens alle ingrediënten in een kom en hussel goed door elkaar.
Garneer met peterselie.
Dressing:
Doe de rijstolie, citroensap, mosterd, peper en zout in een kommetje en roer goed door tot het een glad geheel is.
Doe de dressing over de sla, eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten