Ingrediënten

75 gr Valle del Sole kidneybonen
100 gr gemengde sla
1 selderijstengel (in blokjes gesneden)
2 blikken tonijn op water
300 gr Valle des Sole Parboiled rijst (gekookt)
50 gr mais
1 kleine rode ui
8 cherrytomaatjes
verse peterselie
2 el rijstolie
1 el witte wijnazijn
1 tl mosterd
peper en zout

Bereidingswijze

Bereid de mais, kidneybonen en rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat alles goed afkoelen.
Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een kom en roer goed door elkaar.
Dressing:
Roer de rijstolie, azijn, mosterd, peper en zout tot het mooi glad is en schenk over de salade heen. Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten