Zwarte bonen met quinoa

Hoofdgerecht | 30 min | 2 personen

Ingrediënten

Valle del Sole 350 gr zwarte bonen
1 potje maiskorrels
100 gr quinoa
1 ui, gesneden
2 teentjes knoflook grof gesneden
350 ml groentebouillon
1 tl olijfolie
Komijn naar smaak
Cayennepeper, zwarte peper en zout naar smaak
Fijngeknipte verse koriander

Bereidingswijze

Bereid de bonen zoals op de verpakking vermeld. Verhit de olie en bak de knoflook en ui lichtbruin. Voeg de quinoa, de groentebouillon en de kruiden toe en breng dit aan de kook.

Laat het geheel 20 minuten doorkoken. Voeg hierna de mais en zwarte bonen toe en maak dit geheel af met verse koriander.

Gebruik je gedroogde zwarte bonen? Houd dan naast de bereidingstijd rekening met de week- en kooktijden, zoals vermeld op de verpakking. Wij adviseren je de zwarte bonen een dag van te voren (bijv. ’s nachts) alvast te weken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten