De benodigdheden voor dit gerecht zijn als volgt:

Valle del Sole 1 blikje kokosmelk (400 ml)
Valle del Sole 400 gr kidney bonen
2 tl rijstolie
500 g gehakt
4 tomaten
1 teentje knoflook (grof gehakt)
1 ui
1 rode paprika
1 blikje mais (100 g)
2 tl chilipoeder
2 tl sambal oelek
Snij als eerste de tomaten, ui en paprika in kleine stukjes. Verhit rijstolie in een grote koekenpan en rul hierin het gehakt en voeg de knoflook toe. Voeg hier de ui en paprika aan toe en bak dit nog ongeveer 2 tot 3 minuten op een middelhoog vuur. Voeg daarna de tomaat toe en bak dit nog 1 minuut mee.
Nu kunt u de mais, kidney bonen en kokosmelk toevoegen. Breng dit geheel aan de kook. Voeg de sambal oelek en chilipoeder en laat dit geheel nog ongeveer 20 minuten op laag vuur sudderen.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest

Share This