Benodigdheden voor dit heerlijke gerecht zijn:

  • Valle del Sole 1 blikje kokosmelk (400 ml)
  • 300 gr witte rijst
  • 2 el rijstolie
  • 300 gr kipfilet in blokjes van 2 cm
  • 1 zakje yellow curry paste (70 gr)
  • 50 gr cherrytomaten
  • 250 gr sperziebonen (diepvries)

Hou al uw potten en pannen gereed!

Kook de rijst volgens de op het pak staande gebruiksaanwijzing.

Verhit de olie in een wok en bak de kipblokjes in ongeveer 3 minuten rondom bruin. Roer de currypaste erdoor en bak deze 1 minuut mee. Voeg de tomaat en bevroren sperziebonen toe en bak deze nog 3 minuten mee. Schenk de kokosmelk erbij en laat dit nog enkele minuten stoven tot het de dikte naar wens heeft.

Tip: Lekker met verse koriander en gesneden chilipeper.
Tip: Hoe meer kokosmelk je toevoegt, hoe milder de curry.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest

Share This