Valle del Sole 1 blikje kokosmelk (400 ml)
1 kilo verse mosselen (schoongemaakt)
200 g zoete aardappel (geschild en fijngesneden)
50 g boontjes
½ ui
1 knoflookteen
1 ½ eetlepel korma currypasta
4 eetlepels rijstolie
½ citroen
Verhit de rijstolie in de pan. Snij de ui en pers de knoflook en fruit deze ongeveer 2 minuten in de pan. Voeg de zoete aardappel toe en bak deze 3 tot 4 minuten mee.
Spoel ondertussen de mosselen af onder koud water en laat deze drogen.
Voeg aan de aardappels, ui en knoflook de currypasta toe, roerbak dit 2 minuten en voeg dan de kokosmelk toe aan het geheel.
Doe de mosselen in de pan, laat dit 2 tot 3 minuten sudderen. Voeg hierna de boontjes toe en laat dit geheel nog ongeveer 2 tot 3 minuten sudderen tot de mosselen open zijn.
Tip: Knijp, vlak voor het serveren, het citroensap erover heen.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest

Share This