Reuzengarnalen voor op de BBQ

Hoofdgerecht | 15 min (1 uur marineren) | 4 personen

Ingrediënten

Valle del Sole 100 ml kokosmelk
500 g reuzengarnalen (ongepeld)
½ el sesamolie
½ el Thaise rode currypasta
½ el vloeibare honing
½ el geraspte gemberwortel
½ limoen

Bereidingswijze

Knip met een schaar de pantsers van de garnalen tot het staartje in en verwijder met een mesje de eventuele zwarte draadjes.
Voeg de kokosmelk, sesamolie, currypasta, honing en gember samen en roer dit door elkaar.
Meng de garnalen door de marinade en laat deze in een afgedekte kom een uur marineren in de koelkast.
Vet ondertussen het BBQ rooster in en steek de BBQ aan. Laat de garnalen uitlekken en gril ze aan elke kant 2 – 3 min.

Tip

Bij het opdienen is het lekker om er limoen over uit te persen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten