Valle del Sole 100 ml Kokosmelk 6%
150 g kip
Een handje vol pinda’s of cashewnoten
50 g taugé
Bos-ui
Paprika
Komkommer
Boontjes of broccoli
1 teentje knoflook
Een klein stukje verse gember of 1 tl gember uit een potje
Een kwart limoen
Voor de dressing: Voeg 100 ml kokosmelk, 1 geperste teen knoflook, fijn gesneden gember en het sap van een kwart limoen samen (eventueel met wat peper en zout) . Meng dit goed door elkaar en laat dit even rusten.
Snij de kip in blokjes. Verwarm een scheutje olie in de pan en roerbak de kipblokjes tot deze goudbruin zijn. Voeg de dressing toe en laat dit nog heel even mee pruttelen op een laag vuurtje.
Kook intussen de broccoli en/of boontjes tot ze beetgaar zijn.
Snij alle groenten fijn en doe deze in een kom. Voeg hieraan de kip met de lauwwarme kokos-limoendressing en de broccoli en/of boontjes toe en strooi de pinda’s of cashewnoten hier overheen.
Tip: Voor extra smaak kan je een takje koriander toevoegen.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest

Share This