Wereldse recepten
Thaise kip salade
Een lichte frisse salade vol smaak. De kokosmelk door de dressing in combinatie met knoflook en gember zorgt voor een heerlijk Thaise accent.
Rode linzen dahl met pompoen
De Indiase dahl is er in vele varianten. Deze keer gebruiken we pompoen voor een zoete touch. Heerlijk met een naanbroodje.
Geroosterde kikkererwten
Kruidige kikkererwten uit de oven. In 5 minuten voorbereid, de oven doet de rest. Een perfecte aanvulling bij de borrel.
Brownie van rode linzen
In deze brownies zitten naast rode linzen ook banaan, noten en rode biet. Een verrassende combinatie die geweldig uitpakt.
Mosselen in kokos-curry saus
Om je vingers bij af te likken. De mosselen samen met de zoete aardappel, kokosmelk en boontjes vormen een heerlijk geheel.
Hollandse erwtensoep
Lekker voor op een koude winterdag; een pan hete erwtensoep met rookworst. Smullen maar.
Zwarte bonen met quinoa
Een lekker en voedzaam duo die zorgen voor een mooi contrast op je bord. Serveer met een groene salade voor een frisse bite.
Kokos-ananas Smoothie
Waan je even op de Cariben met deze tropische smoothie. Drie ingrediënten; de perfecte mix.
Groene Linzen salade met avocado en feta
De nootachtige smaak van de linzen combineert geweldig met de romige avocado en zoute feta. De honing in de dressing maakt de smaaksensatie compleet.
Cheesy popcorn
Kaas en limoen over je popcorn; verrassend simpel, verrassend lekker.
Bananen-kokos pannenkoeken
Een echte kinderfavoriet. Als het aan hen ligt blijf je stapelen.
Rendang
Deze Indonesische rendang is gemakkelijk te bereiden. Door de kokosmelk wordt hij voller van smaak. Heerlijk met zelfgemaakte atjar.