Wereldse recepten

Kurma (vegetarisch)

Kurma (vegetarisch)

Deze traditionele Indiasche kurma vol kruiden en groenten is niet alleen zeer smaakvol, het is ook een feestje om naar te kijken.
Arepas met zoete aardappel en frisse salsa

Arepas met zoete aardappel en frisse salsa

Deze stevige Zuid-Amerikaanse pannenkoeken zijn gemaakt van maismeel (dus glutenvrij) en gevuld met een romige laag guacamole.
Vegetarisch wokgerecht met soja stukjes

Vegetarisch wokgerecht met soja stukjes

Een kleurrijke smaakexplosie vol groente. De soja stukjes absorberen de smaakmakers en maken dit wokgerecht 100% vega.
Witte bonen in tomatensaus met vlees

Witte bonen in tomatensaus met vlees

Dit traditionele Turkse gerecht vol smaak past perfect in het rijtje van het ideale comfort food van deze tijd.
Rode kidneybonen salade met tonijn

Rode kidneybonen salade met tonijn

Deze stevige salade kan zowel als maaltijdsalade als als bijgerecht gegeten worden. Heerlijk op een zomerse avond!
Kokos-curry hummus (pittig)

Kokos-curry hummus (pittig)

Hummus is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de borrelplank. Met deze variant geef je ‘m net even een pittige twist.
Linzenburgers

Linzenburgers

Vanavond even geen vlees? Probeer deze vegetarische linzenburgers met als geheim ingrediënt: pindakaas.
Bloemkool curry met soja stukjes

Bloemkool curry met soja stukjes

Vegetarische Indiase curry vol groente. De soja stukjes absorberen de smaakmakers en geven deze curry een extra bite.
Witte bonen salade

Witte bonen salade

Deze kleurrijke bonensalade ziet er niet alleen spectaculair uit, je zet ‘m zo op tafel. Heerlijk bij een zomerse bbq!
Mexicaanse bonensoep

Mexicaanse bonensoep

Deze goedgevulde soep maak je af met wraps, avocado, zure room en geraspte kaas. Een feestje in een kom. Buen provecho!
Reuzengarnalen voor op de BBQ

Reuzengarnalen voor op de BBQ

Deze smaakmaker mag niet ontbreken op jouw bbq. De combinatie van garnalen met rode curry, kokosmelk, honing en gember is in één woord: fantastisch.
Chili con carne

Chili con carne

Rode kidneybonen komen optimaal tot zijn recht in deze heerlijke klassieke stoofpot met vlees. Laat ‘m extra lang pruttelen voor een optimaal resultaat.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten