Mosselen in kokos-curry saus

Hoofdgerecht | 30 min | 2 personen

Ingrediënten

Valle del Sole 1 blikje kokosmelk (400 ml)
1 kilo verse mosselen (schoongemaakt)
200 g zoete aardappel (geschild en fijngesneden)
50 g boontjes
½ ui
1 knoflookteen
1 ½ eetlepel korma currypasta
4 eetlepels rijstolie
½ citroen

Bereidingswijze

Verhit de rijstolie in de pan. Snij de ui en pers de knoflook en fruit deze ongeveer 2 minuten in de pan.
Voeg de zoete aardappel toe en bak deze 3 tot 4 minuten mee.
Spoel ondertussen de mosselen af onder koud water en laat deze drogen.
Voeg aan de aardappels, ui en knoflook de currypasta toe, roerbak dit 2 minuten en voeg dan de kokosmelk toe aan het geheel.
Doe de mosselen in de pan, laat dit 2 tot 3 minuten sudderen.
Voeg hierna de boontjes toe en laat dit geheel nog ongeveer 2 tot 3 minuten sudderen tot de mosselen open zijn.

Tip

Knijp, vlak voor het serveren, het citroensap erover heen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten