Kokos-curry hummus (pittig)

Bijgerecht / Borrelhapje | 10 min | 4 personen

Ingrediënten

250 gr Valle del Sole kikkererwten
1 teentje knoflook
2 el sesampasta (tahin)
70 ml Valle del Sole 100% natuurlijke kokosmelk
4 tl gele curry poeder
1 tl chilivlokken

Bereidingswijze

Bereid de kikkererwten zoals op de verpakking staat vermeld.
Mix alle ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde massa, proeven en op smaak brengen.

Gebruik je gedroogde kikkererwten? Houd dan naast de bereidingstijd rekening met de week- en kooktijden, zoals vermeld op de verpakking. Wij adviseren je de kikkererwten een dag van te voren (bijv. ’s nachts) alvast te weken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten