Donkergroene linzensalade

Salade | 15 min | 2 personen

Ingrediënten

Valle del Sole 100 gr Donkergroene Linzen
1 zakje veldsla
2 rijpe avocado’s
1 rode ui
200 gr cherry tomaten
75 gr fetakaas of geitenkaas

Bereidingswijze

Bereid de dupuis linzen zoals vermeld op de verpakking.
Voeg de rest van de ingrediënten toe met wat olijfolie, azijn en peper en zout als dressing.

Gebruik je gedroogde linzen? Houd dan naast de bereidingstijd rekening met de kooktijd, zoals vermeld op de verpakking.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten