Cheesy popcorn

Tussendoortje| 10 min | 2 personen

Ingrediënten

1/2 kopje Valle del Sole Popcorn mais
1 el rijstolie
1/2 kopje fijn geraspte cheddar
1/2 limoen en wat rasp van de schil
handje fijn gemalen rozemarijn
1 tl uienpoeder

Bereidingswijze

Verhit wat rijstolie in een pan met dikke bodem, voeg hier de maïskorrels en fijn gemalen rozemarijn aan toe. Zorg dat er niet meer dan één laag korrels de bodem bedekt.
Doe de deksel op de pan en wacht totdat je de popcorn hoort poppen.
Meng daarnaast de halve citroen met een kwart kopje fijn geraspte cheddar en uienpoeder. Sprenkel hier wat geraspte citroenschil doorheen.
Is de popcorn inmiddels gepoft? Laat deze dan eerst een beetje afkoelen alvorens je hier je zelfgemaakte kaasmengsel doorheen gooit.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten