Ingrediënten

Valle del Sole 350 gr zwarte bonen
1 potje maiskorrels
100 gr quinoa
1 ui, gesneden
2 teentjes knoflook grof gesneden
350 ml groentebouillon
1 tl olijfolie
Komijn naar smaak
Cayennepeper, zwarte peper en zout naar smaak
Fijngeknipte verse koriander

Bereidingswijze

Bereid de bonen zoals op de verpakking vermeld. Verhit de olie en bak de knoflook en ui lichtbruin. Voeg de quinoa, de groentebouillon en de kruiden toe en breng dit aan de kook. Laat het geheel 20 minuten doorkoken. Voeg hierna de mais en zwarte bonen toe en maak dit geheel af met verse koriander.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten