Ingrediënten

Valle del Sole ½ blik kokosmelk (200 ml)
150 g rijst
1 aardappel vastkokend
3 el rijstolie
200 g biefstukreepjes
2 cm verse gember
1 sjalotten, gesnipperd
1 tenen knoflook, fijngesneden
1 pakje curry pasta massaman (70 g)
1 kaneelstokje
2 el vissaus
1 el suiker

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil de aardappelen en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm en kook in 10 minuten beetgaar.
Verhit ondertussen 2 el rijstolie in een wok en roerbak het vlees in enkele minuten rondom bruin.
Schil de gember en rasp deze in de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember, sjalot en knoflook ongeveer 1 minuut.
Voeg de currypasta toe en roerbak nog 2 minuten.
Voeg de aardappel, de kokosmelk en het kaneelstokje toe en breng aan de kook.
Breng op smaak met de vissaus en suiker.
Serveer de curry met de rijst.

Tips

Om het gerecht minder pittig te maken kunt u meer kokosmelk toevoegen.
Voeg als garnering cashewnoten toe.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten