Ingrediënten

100 gr Valle del Sole linzen
175 gr vegetarisch gehakt (fijngehakt)
100 gr geraspte kaas
1 el pindakaas
4 el rijstolie
4 hamburgerbroodjes
sla
50 gr bloem

Bereidingswijze

Bereid de linzen zoals vermeld op de verpakking totdat ze beetgaar zijn.
Giet deze af en laat ze afkoelen.
Doe de linzen, het vegetarische gehakt, de kaas en pindakaas in de keukenmachine en maal het geheel grof.
Bestuif je handen met bloem en vorm burgers van het linzenmengsel.
Bestuif de burgers met bloem en klop het overtollige bloem eraf.
Verhit de rijstolie in een koekenpan en bak de burgers in ongeveer 6 minuten bruin.
Keer deze halverwege.
Grill de broodjes licht en bestrijk deze met saus naar keuze en beleg deze met sla.
Linzenburgers erop en smullen maar.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten