Ingrediënten

50 gr Valle del Sole kikkererwten
50 gr Valle del Sole kidneybonen
500 g tomaten
1 rode paprika
2 tenen knoflook
1 rode ui
paprikapoeder
komijnpoeder
1 bouillonblokje (groenten)
mais (klein blikje)
volkoren wrap
chorizoworst
zure room
avocado
geraspte kaas

Bereidingswijze

Bereid de kikkererwten en bonen zoals op de verpakking staat vermeld.
Fruit de ui in wat rijstolie en voeg daarna de knoflook toe. Doe er paprika- en komijnpoeder bij.
Voeg de tomaten en de paprika erbij en roer goed door. Laat sudderen tot het allemaal goed vochtig wordt (ongeveer 15 minuten).
Schenk er een glas water en bouillonblokje bij. Laat dit nog heel even sudderen tot de smaken goed gemixt zijn.
Pak de staafmixer en mix alles tot een gladde soep.
Gooi vervolgens de bonen, de kikkererwten en de mais er doorheen en laat goed warm worden.
Snijd de wraps in dunne repen, de avocado en chorizo in blokjes.
Doe de soep in een kom, gooi er chorizo blokjes in, doe er wat wrapsrepen en wat stukken avocado overheen.
Decoreer met een kleine lepel zure room en wat geraspte kaas. Doe er eventueel nog wat verse koriander bij.

Tip

Als je van pittig houdt, kun je er in stap 1 ook nog een klein pepertje aan toevoegen.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten