Ingrediënten

Valle del Sole 200 ml kokosmelk
400 ml melk
100 gr banaan
300 gr bloem
3 eieren
20 gr suiker
Een snufje zout
Boter om in te bakken

Bereidingswijze

Neem een grote beslagkom en prak hierin de banaan met een vork fijn.
Voeg de bloem en de eieren toe en een klein beetje kokosmelk.
Voeg de suiker en een snufje zout toe.
Meng dit geheel en voeg tussendoor de melk en de overige kokosmelk toe.
Klopt het geheel glad.
Verwarm een klontje boter in de pan, giet een lepel in de pan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten