Blog

Suikerfeest

Suikerfeest

Het Suikerfeest (Eid al-Fitr) volgt na de vastenmaand Ramadan. Er wordt flink uitgepakt met veel (voornamelijk zoete) lekkernijen. Wij zetten een aantal suggesties op een rij.

Wat weet jij over santen?

Wat weet jij over santen?

Geconcentreerde kokoscrème wordt ook wel santen genoemd. Het is een blok van samengeperste geraspte kokos. Heerlijk in curry’s en soepen. Meer weten?

Daifuku; net even anders

Daifuku; net even anders

Daifuku is een Japanse lekkernij die vele varianten kent. Wij nemen je mee in een recept waarbij we naast aardbei ook dadels toevoegen. Kijk hier hoe je het recept stap voor stap bereidt.

Gratis receptenboekje

Gratis receptenboekje

De lekkerste recepten van Valle del Sole gebundeld in een gratis receptenboekje. Download je eigen minifoodies hier!

Kijkje in de keuken van Joke Boon

Kijkje in de keuken van Joke Boon

Joke Boon weet als geen ander de veelzijdigheid van peulvruchten te benadrukken in haar recepten. In dit blog neemt ze ons mee in haar keuken en deelt ze haar linzen kennis met ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. cookie verklaring

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten