Ingrediënten

350 gr Valle del Sole kikkererwten
1 tl paprikapoeder
1/2 tl cayennepeper
zout naar smaak
2 el rijstolie
1 tl citroensap

Bereidingswijze

Bereid de kikkererwten zoals op de verpakking staat vermeld.
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed het bakblik of rooster met bakpapier.
Meng alle specerijen met het zout, de rijstolie en citroensap in een kom en voeg de kikkererwten hieraan toe.
Meng dit, zodat de kikkererwten rondom ingevet zijn met een laagje olie.
Spreid de ingevette kikkererwten helemaal uit in het bakblik of op de bakplaat, zodat ze naast elkaar liggen.
Schuif ze voor ongeveer 30 minuten in de oven en schep dit regelmatig om.

Tip:

In plaats van paprikapoeder kun je ook andere specerijen gebruiken zoals komijn, kerrie, tandoori of
een bijzondere Turkse kruidenmix als Ras el Hanout.

Print Friendly, PDF & Email

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten