Onze producten

Wij zien dat steeds meer consumenten kiezen voor gezondere, duurzame en diervriendelijke producten. Peulvruchten sluiten hier goed bij aan, ze bevatten veel vitaminen, vezels en plantaardige eiwitten, en zijn hierdoor een uitstekende vleesvervanger. Je hebt ongeveer 75 gram peulvruchten nodig om 100 gram vlees te vervangen.

Bij ons kun je kiezen uit gedroogde peulvruchten of peulvruchten in blik. Gedroogde peulvruchten vragen iets meer bereidingstijd. De peulvruchtenconserven zijn klaar voor gebruik, bijvoorbeeld voor in een salade. Wij voegen wel nog zout toe aan de peulvruchten in blik, zodat deze langer houdbaar zijn. Als je liever een zoutarm dieet volgt, kun je dus beter voor onze gedroogde peulvruchten kiezen.

Hiernaast bieden wij nog meer gezonde, natuurlijke producten aan, zoals groenten, rijst, pasta en maïsmeel. Al onze producten zijn vrij van GMO’s.

 

Gedroogde peulvruchten

Valle del Sole heeft een compleet aanbod van verschillende soorten gezonde en voedzame peulvruchten. Onze gedroogde peulvruchten zijn puur natuurlijk en bevatten dus geen zout of andere toevoegingen.

Peulvruchten in blik

Het grote voordeel van het gebruik van de Valle del Sole peulvruchten in blik is dat deze klaar zijn voor gebruik. Zo zet je dus snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.

Kokosproducten

Kokosproducten zoals kokosmelk en kokosolie geven een lekker exotisch tintje aan je gerecht. De kokosnoten die in onze producten worden gebruikt komen uit Azië.

Graanproducten

Graanproducten zoals rijst, mais en couscous zijn de perfecte aanvulling op elk gerecht. Ze zijn bovendien erg goed voor je want ze bevatten veel vezels, eiwitten, koolhydraten en B-vitamines. Vooral volkoren granen (met het vliesje) zijn erg gezond.

Groenten

Valle del Sole heeft een aantal zonnige groentes in het assortiment, om je gerecht wat extra’s te geven.

Snacks

Popcorn mais: de lekkerste snack onder de zon.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest

Share This